Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Contact+40.737.52.90.01

Politica de Retur

Conditii de Returnare

  • Produsele pot fi returnate, in maxim 30 zile calendaristice de la data facturii, prin curier la adresa Calea Floreasca 132, Sector 1, Bucuresti.
  • Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu aiba etichetele rupte.
  • Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul si totodata sa atasati factura si chitanta sau copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.
  • Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 30 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
  • Produsul trebuie returnat in maxim 30 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 30 zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
  • In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, KESSA isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.
  • Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.
Ultima actualizare: 18-10-2017 11:53:57

NEWSLETTER

Inscrie-te la newletterul nostru acum si vei fi la curent cu toate noutatile, dar si cu toate ofertele speciale.

Kessa - Facebook   Instagram

e-marketing by Kuantero

© 2017 KESSA.RO. Toate drepturile rezervate.