Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Contact+40.737.52.90.01

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

  • Accesare acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
  • KESSA se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.
  • KESSA nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.
  • KESSA va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  • KESSA utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
  • KESSA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.
Ultima actualizare: 18-10-2017 08:44:21

NEWSLETTER

Inscrie-te la newletterul nostru acum si vei fi la curent cu toate noutatile, dar si cu toate ofertele speciale.

Kessa - Facebook   Instagram

e-marketing by Kuantero

© 2017 KESSA.RO. Toate drepturile rezervate.